Fika i skogen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finnes et sted jeg drar til så ofte jeg har mulighet. Det beste stedet jeg kan tenke meg. For å få ro. For å samle tankene. For å få en pause fra alt man styrer med i hverdagen. Stedet er Oslomarka. Altså skogen.

Med en liten fransk bøtteknott og en skogsentusiast til i familien blir det mange turer i marka. Høsten synes jeg er den aller beste tiden, både på grunn av luften og fargene. Det føles så befriende friskt å være ute i skogen, man får naturlig mosjon i tillegg til at hodet og øynene kan få hvile i alle de fantastiske høstfargene som er på alle kanter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For bare to uker siden badet vi i et vann vi ofte går til. I dag var det blitt ordentlig høst og istedenfor drakk vi varm kaffe og spiste boller og eple ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du tar deg en tur i skogen nå kan du få med deg de aller siste blåbærene. Ganske deilig å fryse ned før vinteren kommer og ha ferske skogsblåbær utover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange liker ikke at det blir mørkere og kaldere. Selv har jeg ikke så problemer med det, kanskje fordi jeg bruker naturen såpass mye. Å gå i skogen et par timer for så å komme hjem, ta en varm dusj og så lage en god suppe for eksempel, det er så deilig. Da bruker du årstidene for det de er, og dermed blir de ulike årstidene noe positivt istedenfor det motsatte.

I tillegg smaker all mat bedre på tur. Så pakk litt niste og noe varmt å drikke, ta med deg en venn, kjæresten, eller hunden din og gå en tur i marka. Det kan ikke bli feil. I alle fall ikke med en hund, for gladere skapning ute i naturen skal man lete lenge etter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply Cancel reply